NAS DVOJE

Ćao Šećeru, ja sam Stiv. Nekadašnji fudbaler, koji sada piše filozofiju, bavi se marketingom i pravi kolače sa Jecom. Zbog jedne knjige sam proveo 40 dana kao beskućnik – verujem u akciju i #jakkarakter! Volim da kuvam!

Ćao Šećeru, ja sam Jelena. Nekada buntovnik na ulici i vukovac u školi (nisam štreber #majkemi) a danas product menadžer u jednoj multinacionalnoj kompaniji. Trudim se da vodim život u skladu sa sopstvenim verovanjima. Ne jedem šećer dve godine!

Ćao šećeru ekipa

Ćao šećeru, ne znam da li možeš da poveruješ da slatkiš 100% biljnog porekla, bez šećera, može biti toliko ukusan. Da ima punoću ukusa crne čokolade i da se poput karamele topi u ustima. Ali probaćeš i bićeš iznenađen!

Međutim, to je iznenađenje koje si zaslužio, jer je pred tobom postojao izbor a ti si izabrao zdravlje pre nezdravog kratkotrajnog zadovoljstva i razvio filozofiju da je život maraton a ne trka! A to znači da imamo jednu zajedničku osobinu uz pomoć koje smo sposobni da donosimo ovakve odluke – jak karakter! Srećni smo što baš takvim ljudima, kao što si ti, možemo pružiti zasluženo zadovoljstvo.#JakKarakter